Termeni și condiții


Întregul conținut al situ-ului uleibiomasline.eu -imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date -ne aparține  si este apărat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuală si industrială.
Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

COMANDA se face pe site sau prin email (dacă sunt nelămuriri). Mergem la PRODUSE, adaugă în cos, date de livrare, finalizarea comenzii.

După plasarea comenzii, vă voi trimite un email în care vă voi anunța cînd pleacă comanda de la noi și cînd va ajunge la destinație.

PREȚUL PRODUSELOR -sunt cele afișate pe site și sunt exprimate în ron. Nu există alte taxe ascunse.

LIVRAREA  PRODUSELOR se face in system door-to-door prin firma de curierat rapid sc.Hermes Curier  în București și prin GLS în toată țara. Taxa de curierat este de 20 lei la cantități de până 2kg.Apoi se adaugă 1 leu pentru pentru fiecare kg în plus. (exemplu -pentru o cutie de 5lt, taxa de transport este de 23 lei).

PLATA

Plata la livrare –  va trebui sa efectuezi plata curierului in momentul livrarii.
Plata cu cardul.
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul Mobilpay. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard.

GARANȚII – garantăm calitatea PREMIUM A PRODUSELOR. Dacă nu ați rămas mulțumiți, mă puteți anunța în termen de 30 de zile de la primirea produselor și vă vom restitui toată suma imediat(100% Garanție).  

  • Iti vom returna banii prin transfer bancar, asa ca te rog sa ne transmiti un numar de cont valid (si numele titularului de cont) pe adresa de email [email protected] sau [email protected]
  • Pentru cei care fac comanda dar refuză să o ridice fără nici o explicație, ne rezervăm dreptul de a refuza o nouă comandă ( Înainte de toate, oameni suntem, se mai întâmplă neprevăzute…o explicație este necesară ).

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Conform Ordonantei nr. 34/2014 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Rambursarea sumelor se va face in contul bancar indicat de client, in cel mult 2 de zile lucrătoare calendaristice de la primirea produselor in ambalajul lor original, nedesfacut si fara urme de deteriorare.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor, va rugam sa ne contactati la [email protected]

Poate și prietenii tăi sunt interesați....Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin