Termeni și condiții


Întregul conținut al situ-ului uleibiomasline.eu -imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date-ne aparține  si este apărat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuală si industrială.

COMANDA se face pe site sau prin email (dacă sunt nelămuriri). Mergem la PRODUSE, adaugă în cos, date de livrare, finalizarea comenzii.

După plasarea comenzii, vă voi trimite un email în care vă voi anunța cînd pleacă comanda de la noi și cînd va ajunge la destinație.

 

PREȚUL PRODUSELOR -sunt cele afișate pe site și sunt exprimate în ron. Nu există alte taxe ascunse. Transportul Grecia-București este suportat de noi.

 

LIVRAREA  PRODUSELOR se face in system door-to-door prin firma de curierat rapid sc.Hermes Curier  în București și prin GLS în toată țara. Taxa de curierat este de 20 lei la cantități de până 2kg.Apoi se adaugă 1 leu pentru pentru fiecare kg în plus. (exemplu -pentru o cutie de 5lt, taxa de transport este de 23 lei).

 

PLATA

Plata la livrare –  va trebui sa efectuezi plata curierului in momentul livrarii.

 

GARANȚII – garantăm calitatea PREMIUM A PRODUSELOR. Dacă nu ați rămas mulțumiți, mă puteți anunța în termen de 30 de zile de la primirea produselor și vă vom restitui toată suma imediat(100% Garanție).  

  • Iti vom returna banii prin transfer bancar, asa ca te rog sa ne transmiti un numar de cont valid (si numele titularului de cont) pe adresa de email [email protected] sau [email protected]

 

  • Pentru cei care fac comanda dar refuză să o ridice fără nici o explicație, ne rezervăm dreptul de a refuza o nouă comandă ( Înainte de toate, oameni suntem, se mai întâmplă neprevăzute…o explicație este necesară ).

 

 

 

 

Poate și prietenii tăi sunt interesați....Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin