ULEI DE MASLINE – TRATAMENT PENTRU PAR 1


Cu ani în urma obişnuiam sa-mi vopsesc parul foarte  des.

În fiecare luna, de multe ori, si de doua ori pe lună, îmi cumparam vopsea si mă vopseam singura … 

Asta până când parul meu a început sa arate ca paiele de la mătură – uscat, fără luciu, se încurca la pieptănat si cădea într-o veselie.

Aici mergea si o fotografie de genul “înainte” si “după”…

În comerţ exista multe creme pentru regenerarea părului, poţi găsi silicon pentru par si multe altele … Eu mi-am pus uleiul în cap, ( cred ca era o canita de cafea ) mi-am masat scalpul uşor până cînd am simţit ca am ulei peste tot – de la rădăcina pana la vîrfuri.

Mi-am pus în cap o pungă de plastic si un prosop pe deasupra. Am stat așa în jur de o ora.

În chiuveta m-am spălat pe cap o data ( ca sa fugă uleiul ) apoi am intrat sub duș si l-am spălat încă de doua ori.Eu m-am spălat cu săpun de casă pentru că am avut…Dacă vreți, puteți folosi șamponul preferat.

Se pare ca pusesem mult si a trebuit sa-l spăl bine  – cred ca aceasta cantitate este pentru parul lung.

Apoi, intr-un bol mic am amestecat puţină apa călduță cu oţet.  

Otetul curată, te scapă de mătreata, parul se piaptănă mai uşor si capătă un luciu sănătos ( nu zice ca otetul miroase, pentru ca până-ti usuci parul, mirosul dispare).

Adaug un mic video, este vechi – mă gandesc ca poate mai este lume care nu l-a văzut. Poate după ce vezi asta, ai sa ajungi la concluzia ca otetul si uleiul nu e chiar asa de rău.

Nu uita, ulei nerafinat!

Răspund cu plăcere la toate întrebările. Întreabă-mă sau lasă un comentariu.

Poate și prietenii tăi sunt interesați....Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Un gând despre “ULEI DE MASLINE – TRATAMENT PENTRU PAR

  • Vatavu Andreea

                Despre acest ulei aș putea spune că  are cu adevărat efecte benefice. Îl folosesc pentru păr de mai bine de 8 luni și sunt foarte mulțumită! (și nu doar pentru păr este bun deoarece are și un gust deosebit) De asemenea prețul este unul foarte accesibil în raport cu calitatea oferită și cu prețurile practicate în magazine. The best olive oil I have ever used!

Comentariile sunt închise.